Pakket Versturen?
PrimaPakket

Dé oplossing voor particulier en zakelijk verzenden! Selecteer gewoon PrimaPakket bij al uw bestellingen van DHL, Mondial Relay, DPD, Homerr, UPS, GLS, enz.

DHL Parcel

DHL Parcel is één van de bekendste verzenders in Nederland en vooral gericht op Europese bestemmingen, kortom, een betrouwbare optie voor het verzenden van pakketten.

DHL Express

Internationeel en veilig verzenden? DHL Express is de grootste partij in het internationaal (verzekerd) verzenden, tevens kent DHL Express de snelste wereldwijde verzendtijd.

DPD

DPD focust zich op efficiënte verzending door heel Europa. Vooral een goede optie voor zakelijk verzenden, maar ook voor de particulier is DPD een sterke partij.

UPS

UPS is actief in meer dan 220 landen en legt daarmee vooral hun focus op internationaal verzenden. Inmiddels is UPS uitgegroeid tot één van de grootste ter wereld.

Homerr

De goedkope en duurzame optie voor het verzenden van kleine of gemiddelde grootte pakketten. Homerr is het afgelopen jaar in raptempo gegroeid vanwege het verkoopplatform Vinted.

Mondial Relay

Mondial is van origine een Frans bedrijf dat voornamelijk vanwege Vinted haar weg in Nederland heeft gevonden. Mondial richt zich daarom vooral op Europese zendingen.

Verzenden via PrimaPakket

De meest eenvoudige manier om je pakket te verzenden!

Kies de bestemming en de maat van je pakket.

Vul de gegevens in en kies voor een print of printless label.

Lever bij PrimaPakket je pakket in en wij regelen de rest!

Duurzaam verzenden.

Ons assortiment duurzame kartonnen dozen van hoge kwaliteit zijn perfect voor het bewaren en verzenden van artikelen in alle soorten en maten. Of je nou zakelijk verzendt of een Vinted pakketje wilt versturen, wij hebben het voor je!

Welkom bij PrimaPakket

0 +
Maandelijkse pakkethandelingen
0 +
Klanten per dag

Op zoek naar een betrouwbare pakketdienst in Maassluis? Kom langs bij ons pakketpunt en profiteer van onze uitgebreide dienstverlening. Wij bieden verschillende opties voor het verzenden en ontvangen van pakketten, waaronder Homerr, Mondial Relay, DHL, DPD, UPS, GLS, en FedEx.

Meer over ons

PrimaPakket is opgericht in Juni 2022 met de missie om het versturen van pakketten zo makkelijk mogelijk te maken. Met een klein, efficiënt team verwerken wij maandelijks meer dan 19.000 pakketten. Wij zijn trots om bekend te staan als het grootste DHL Servicepoint van Nederland en streven ernaar om onze klanten de best mogelijke service te bieden. Dankzij onze snelle en betrouwbare dienstverlening kunt u erop vertrouwen dat wij altijd zorgvuldig omgaan met uw pakket.

Ook staan wij klaar voor grote en kleine ondernemers. Wij begrijpen dat bedrijven vaak te maken hebben met drukke schema’s en deadlines, daarom bieden wij flexibele verzendopties aan, zodat alles zo makkelijk mogelijk terecht komt bij uw klanten.

Bedankt voor het kiezen van PrimaPakket!

Hier zitten we!