Wij begrijpen dat het vervelend is als je niet weet waar je pakket blijft, maar helaas kunnen wij geen informatie bieden over wanneer jouw pakket bij ons aankomt, daarom adviseren wij om eerst contact op te nemen met de desbetreffende Bezorg-dienst of te kijken op de Track-and-Trace pagina. Onze medewerkers hebben het vaak heel erg druk, daarom hebben wij liever dat u niet belt om te vragen of uw pakket al bij ons is aangekomen. Dit kan je doen door op de T&T pagina te kijken.

Om je pakket terug te kunnen vinden hebben wij de juiste informatie nodig. Je kunt ons formulier gebruiken wanneer het pakket bij ons zou moeten liggen en anders kunt u contact op nemen met de desbetreffende bezorgdienst.

Wij bieden verschillende mogelijkheden om altijd de drukte voor te zijn. Zo laten wij bovenaan onze site een indicatie zien van de drukte op dat moment. Ook biedt Google de mogelijkheid aan om de drukte over de hele week te kunnen zien.

We begrijpen dat u ervoor wilt zorgen dat uw pakket niet verloren gaat tijdens het transport en denken graag met u mee. Ten eerste raden we aan ervoor te zorgen dat zowel het afzenderadres als het afleveradres op je pakket correct en volledig aanwezig zijn. Ten tweede is het een goed idee om het trackingnummer van je pakket goed te bewaren, zodat je de voortgang ervan in de gaten kunt houden. Overweeg ten slotte, indien mogelijk, om gebruik te maken van een bezorgservice met verzekeringsdekking wanneer je een pakket van waarde verzendt, zodat u uw geld terugkrijgt als er iets met het pakket gebeurt.

Ja, de levertijd kan worden beïnvloed door verschillende factoren, zoals de grootte van uw bestelling, de verzendbestemming en eventuele douane- of inklaringsvertragingen daartussenin. We bieden ook versnelde verzendopties om snellere levertijden te garanderen. Neem gerust contact met ons op als u vragen heeft over levertijden.

Absoluut! We hebben een scala aan diensten die snellere levertijden bieden, afhankelijk van uw behoeften. Voor internationaal snel verzenden raden wij u aan om gebruik te maken van DHL Express of UPS.

Nog geen antwoord? Neem contact op.

Tel: 010 322 0800
maassluis@primapakket.nl